Tel:
China Stand Up Plastic Bags manufacturer
Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

Here Best Solution To Your Bag Making.

Home ProductsAluminum Foil Stand Up Pouch

Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

    • Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color
    • Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color
    • Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color
  • Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen of China
    Brand Name: LS
    Certification: SGS,FDA
    Model Number: LSAl112205

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: negotiable
    Price: Negotiate
    Packaging Details: pe inner bag and stardard export carton
    Delivery Time: 5--12 days
    Payment Terms: T/T,Paypal,Westurn Union
    Supply Ability: 1000 000 pcs one month
    Detailed Product Description
    Material: OPP/PET/AL/PE/CPP Etc. Color: Print Any Color For You
    Size: Customized Thickness: Customized
    Bag Type: Flat Or Stand Up Sample: Available
    Function: Packing Food Feature: Stand Up And Ziplock

    Aluminum Foil Plastic Stand Up Pouch Ziplock Bag Vacuum Bag For Flower Tea Foil bag

     

    1) Item: Aluminum foil Stand Up Plastic Bag

     

     

    2). Materials

    Glossy/matt OPP/PE
      Glossy/matt OPP/ AL/ PE
      PET/ VMPET/ PE
      PET/PE and NY/PE
      PET/ VMPET-PET/ PE
      Other compound material is also available
    3). Size Customized size
    4). Printing CMYK printing,PMS printing
    5). Surface effect Glossy,Matt
    8). Sealing Top seal, bottom seal both ok
    9). Production time 10-20 days,it ups to your order quantity
    10) .Design drawing Customized drawing
    11). Drawing format AI,PDF,CDR,EPS
    12). Payment T/T,L/C,Western Union,Escrow
    13). MOQ 20000pcs
    14). Port Shenzhen,China
    15). Packing specification 3000pcs/carton
      customized carton size as your order
    16). Feature

    1.Superior printing quality, Auto compound machine, die cutting machine, sealing machine, High temperature sterilizing box .

    2. Aspetic material.

    3.Professional solutions.Working with famous brand of world.

     

     

     

    smell proof ziplock aluminium foil bag

     

    1. Material: Laminated Material
    2. Usage: They have been widely used in food,sauces,noodles,soups,etc.

    3. Printing: up to 10 colors according to your design file .When you plan to print on the bag, you had better send me your design in AL or PDF file.

    4. Style: zipper
    5. Delivery time:Within 15days,if urgent,can make an adjustment

     

    6. Notes

    We can print your company logo on the bags
    You also make LABEL with your logo.
    We provide Design Customized
    Resonable and competive price

     

    7. Size and design

    You can have your own size and design,and send the design through AI or PDF
    We are happy to meet your requirement

     

    Q1: What’s your product range?

    Ans: 1 , ESD Packing Material production and customized making

    2, Workplaces Equipment and Office furniture

    3, SMT Storage rack, trolley, box for electronics components

    4, Body ESD safety protection: such as esd garment, esd shoes, esd gloves, esd wrist strap, esd socks, fingercot etc.

    5. Testing Tools

    6. Purifying Clean room products

     

    Q2: Are you a manufacturer?

    Ans: Yes, We have been in designing and providing good ESD solution for customers. Our factory production is all comply to ISO 9000 Quality Management System.

     

    Q3: What information should we supply if we want a quotation?

    Ans: a. for packing bags:

    Ø What type of packing bag you want, take our catalogue as reference.

    Ø Thickness of bag Ø Outer size, Inner size of bag

    Ø The outlook shape of bag, if have picture or drawing that could be better.

    b.for blister packaging tray

    Ø The material you want to make blister tray

    Ø Thickness of material

    Ø The drawing of blister tray

    If you don’t have drawing, please offer your product’s drawing, size, let us design a shape of blister tray for you

    Ø Qty you want c.for corrugated box

    Ø The details drawing of corrugated box

    Ø If no drawing, the clear picture of your current corrugated box

    Ø Thickness of corrugated sheet

    Ø Outer size, inner size of corrugated box

    Ø With any accessories, please tell us in advance

    Ø Max. load you want to put

    Q4: How long you could prepare samples?

    Ans: Normally 3days if we have the sample in hand. If customized one, about a week around.

    Q5: How about batch order production?

    Ans: normally 3-15days or so

    Q6: Do you inspect the finished products?

    Ans: Yes, We will do inspection according to ISO 9000 standard and ruled by our QC staff.

    Q7: How do you ship the goods?

     

    Ans: by sea, by air, by courier (UPS, DHL, Fedex, TNT etc.)

    Q8: What advantage do you have?

    Ans: 1. We have professional engineer to support you good solution for your products and design and draw the drawing for your checking. . 2. Related responsible team to answer all your questions and follow-up process for you and do update in time

    3 Strict and standard process contl according to Quality Management System.

    • Documents support on products, we have strong technical data sheet to support our products, which could make you easier to know our products

     

     

     our nice stand up packaging aluminum foil plastic bags as follows:

     

     

    Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color  Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

     

    aluminum foil bag with ziplock for cosmetic brush packaging 

     

     

     

    Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color   Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

     

    so shiny aluminum foil ziplock bag for  packaging cosmetic brush

     

     

    Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

     

    stand up aluminum foil pouch bag with ziplock on top

     

     

    making detailed process as follows: 

     

     

    Healthy Stand Up Zipper Pouch Bags , Aluminum Foil Zip Lock Bag Multi Color

     

     

     

     

     

     

    Contact Details
    Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

    Contact Person: Mr. peter wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory
    Dunbei Industrial Zone,Dalang South Road,Longhua New District,Shenzhen,China.
    Tel:86--755-28077366
    China Good Quality Stand Up Plastic Bags Supplier. Copyright © 2016 - 2017 standupplasticbags.com. All Rights Reserved.